Nosaltres

la millor opció per vendre pis a sant andreu

De la professionalitat a l'eficàcia

Una de les campanyes que més em va cridar l’atenció és el seu moment va ser una que el seu eslògan deia alguna cosa així com “persones al servei de persones” Em va semblar brutal. Era d’una entitat bancària i vaig pensar, això se li hauria d’haver ocorregut a una immobiliària.

“Si” la formem persones joves i d’altres no tant en edat. Remarcar això té sentit perquè estem un moment que, fins i tot amb les persones, dóna la sensació que allò de sempre no val.

Només allò nou, digitalitzat, a distància, en el núvol, i importat sigui el que proporciona l’èxit. Nosaltres no ho veiem així i estem convençuts que els extrems no són bons ni per al servei immobiliari ni per a gairebé res.

Si real estate aporta: Experts immobiliaris desenvolupant la seva professió des de 1995 amb la saviesa i experiència pròpia d’haver mitjançat en milers d’operacions però també a joves talents d’avui dia. Si dedica uns minuts a conèixer-nos veurà que incorporem tota la tecnologia que de veritat aporta valor al sector i per tant redunda en un millor servei, però encara no hem vist res que en els moments de la veritat substitueixi les persones que aportem la nostra professionalitat, ens vam asseure amb un client, parlem i empatitzem entre nosaltres.

Som la barreja entre el que no s'ha de perdre
i l'evolució de valor.

Els nostres serveis

En l’àrea de serveis podrà descobrir de manera detallada i simple alhora que és un veritable servei immobiliari integral. Oferir a cadascun dels nostres clients allò que espera obtenir és la fi de la nostra activitat. La missió, portar-ho a terme amb qualitat.

Llegeixi'ns al nostre Blog

Descobreixi les últimes novetats del sector així com interessants articles.

Invertir en places d’aparcament. És bona idea?

Tens uns estalvis i t’agradaria que els teus diners treballin? Has decidit donar un pas al món...
Continua llegint
Nova llei de l'habitatge

Nova llei de l’habitatge. Cóm afecta els lloguers?

La nova llei de l'habitatge ha estat aprobada i té una incidència important amb els...
Continua llegint
Serveis immobiliaris a Navas

Serveis immobiliaris a Navas

Ara Si real estate, t’ofereix els millors serveis immobiliaris a peu de carrer al barri de...
Continua llegint
¿Cuánto se tarda en vender un piso en Barcelona?

Quin es el temps de venda d’un pis a Barcelona?

Cal començar aquest article reforçant el concepte "mitjana", encara que pugui resultar obvi, una...
Continua llegint

Què diuen de nosaltres?

La nostra política és la de deixar als nostres clients plenament satisfets, oferint l'excel·lència en el nostre servei.

Tracte humà, professionalitat, sinceritat, ens han acompanyat en tot el procés de compra de l'immoble, han donat la cara per nosaltres i perquè l'operació sortís bé ... Es pot confiar en Si Real Estate. Una de les decisions més importants de la teva vida la converteixen en alguna cosa més fàcil i agradable del que es podria imaginar
per Benja Morín
Moltíssimes gràcies per la vostra atenció i paciència. Estem molt agraïts pel vostre servei. La nostra venda no era fàcil i ho heu aconseguit Em reitero; moltíssimes gràcies !!!
per Joana Caeres Martínez
Acabo de vendre el meu pis i 100% profesionals. Sens dubte els recomano. Moltes gràcies a tot l'equip en general però especialment a Vanesa Veizaga, Xavier, Laura, Blanca i Javier Rodriguez.
per Olga López

Compare listings

Compare