Nosaltres

la millor opció per vendre pis a sant andreu

De la professionalitat a l'eficàcia

Una de les campanyes que més em va cridar l’atenció és el seu moment va ser una que el seu eslògan deia alguna cosa així com “persones al servei de persones” Em va semblar brutal. Era d’una entitat bancària i vaig pensar, això se li hauria d’haver ocorregut a una immobiliària.

“Si” la formem persones joves i d’altres no tant en edat. Remarcar això té sentit perquè estem un moment que, fins i tot amb les persones, dóna la sensació que allò de sempre no val.

Només allò nou, digitalitzat, a distància, en el núvol, i importat sigui el que proporciona l’èxit. Nosaltres no ho veiem així i estem convençuts que els extrems no són bons ni per al servei immobiliari ni per a gairebé res.

Si real estate aporta: Experts immobiliaris desenvolupant la seva professió des de 1995 amb la saviesa i experiència pròpia d’haver mitjançat en milers d’operacions però també a joves talents d’avui dia. Si dedica uns minuts a conèixer-nos veurà que incorporem tota la tecnologia que de veritat aporta valor al sector i per tant redunda en un millor servei, però encara no hem vist res que en els moments de la veritat substitueixi les persones que aportem la nostra professionalitat, ens vam asseure amb un client, parlem i empatitzem entre nosaltres.

Som la barreja entre el que no s'ha de perdre
i l'evolució de valor.

Els nostres serveis

En l’àrea de serveis podrà descobrir de manera detallada i simple alhora que és un veritable servei immobiliari integral. Oferir a cadascun dels nostres clients allò que espera obtenir és la fi de la nostra activitat. La missió, portar-ho a terme amb qualitat.

Llegeixi'ns al nostre Blog

Descobreixi les últimes novetats del sector així com interessants articles.

Cómo vendemos bien tu propiedad Inmobiliaria

Com venem bé el seu immoble

Primer de tot: Com venem bé el seu immoble A Si Real Estate entenem vendre bé una...
Continua llegint
Quiero vender un inmueble

Vull vendre un immoble. Que cal exigir a una immobiliària el 2024?

En un mercat (no només immobiliari) en constant innovació, les persones que vulguin vendre'n la...
Continua llegint
La visita inmobiliaria immobiliaria perfecta

La visita immobiliària perfecta

Si Real Estate revolucionem el sector fent de les visites immobiliàries experiències immersives...
Continua llegint

Invertir en places d’aparcament. És bona idea?

Tens uns estalvis i t’agradaria que els teus diners treballin? Has decidit donar un pas al món...
Continua llegint

Què diuen de nosaltres?

La nostra política és la de deixar als nostres clients plenament satisfets, oferint l'excel·lència en el nostre servei.

Vull agrair a tot l'equip, l'interès, l'atenció i dedicació, que van prestar a la venda del meu pis, amb un assessorament en un tema tan important com un preu real de mercat, no amb un preu baix per poder vendre abans i cobrar la seva comissió, ni amb un preu inflat per captarte i que ferms la gestió de venda de l'immoble, i després hagis de baixar el preu per que no es ven, casos freqüents aquests 2 últims en algunes agències. He de reconèixer que he trigat més temps, en trobar una agència que em transmetés seguretat i professionalitat, que Reale State a vendre el pis. Menció especial a l'Home staging, si voleu saber més passar-vos per l'agència i preguntar.
per Raúl Tos
Moltíssimes gràcies per la vostra atenció i paciència. Estem molt agraïts pel vostre servei. La nostra venda no era fàcil i ho heu aconseguit Em reitero; moltíssimes gràcies !!!
per Joana Caeres Martínez
Acabo de vendre el meu pis i 100% profesionals. Sens dubte els recomano. Moltes gràcies a tot l'equip en general però especialment a Vanesa Veizaga, Xavier, Laura, Blanca i Javier Rodriguez.
per Olga López

Compare listings

Compare