Com venem bé el seu immoble

Cómo vendemos bien tu propiedad Inmobiliaria

Primer de tot:

Com venem bé el seu immoble

A Si Real Estate entenem vendre bé una propietat quan es compleixen 4 factors:

  1. La satisfacció del client ha de ser total, i en aquest cas ens referim tant a l’experiència del venedor com la del comprador.
  2. Vendre la vivenda a preu de mercat evitant ofertes a la baixa.
  3. Vendre l’habitatge en un temps reduït, evitant estancaments al mercat i processos desgastants.
  4. Evitar, absorbir i gestionar situacions entre la signatura d’arres i la signatura de l’escriptura.

Quins reptes suposa obtenir una bona venda d'un immoble?

Vendre una propietat immobiliària pot ser un desafiament, però amb les estratègies adequades, pots augmentar significativament les teves possibilitats dèxit en el mercat. Des de la preparació inicial fins a la comercialització efectiva, cada pas és crucial per destacar la teva propietat i atraure compradors potencials. En aquest article, t’expliquem quins passos seguim per vendre bé una propietat immobiliària:

1. Home Staging: Preparació per l'èxit

El home staging és una tècnica que consisteix a preparar una propietat per a la venda de manera que mostri tot el potencial. Això pot incloure des de la neteja, les petites reparacions, el pintat i organització de l’espai fins a la decoració amb mobles i accessoris acuradament seleccionats.

L’objectiu que es persegueix és millorar l’experiència de visita perquè el comprador es vegi vivint en aquesta casa. També ofereix els avantatges de donar idees de decoració i sobre l’aprofitament de l’espai. Si Real Estate comptem amb un servei d’home staging professional propi, de manera que no suposa cap despesa pel client venedor.

2. Comercialització Integral: Més enllà d'allò convencional

A més de la comercialització immobiliària clàssica, és absolutament necessari avui en dia aprofitar les eines i plataformes digitals disponibles per arribar a una audiència més àmplia. Això inclou:

  1. Posicionament Premium a Portals Immobiliaris: Destacar la teva propietat el més amunt possible als millors portals immobiliaris augmenta la seva visibilitat i l’exposició davant de potencials compradors.
  2. Reportatge fotogràfic professional: Les imatges d’alta qualitat són imprescindibles per captar l’atenció dels compradors en línia. Un reportatge fotogràfic professional ressaltarà els millors aspectes de la teva propietat i generarà interès.
  3. Visites Virtuals: Valorem el temps dels nostres clients, per la qual cosa oferir visites virtuals i vídeos guiats, permet als possibles compradors explorar la propietat des de la comoditat de casa, cosa que pot ser especialment útil per a aquells que estan fora de la ciutat o que tenen horaris ocupats.
  4. Contingut en Xarxes Socials: Utilitzem plataformes com a Instagram per promocionar la teva propietat. Amb amables vídeos oferim una experiència única als nostres seguidors ensenyant les propietats arribant així a una audiència més àmplia. Publicar fotografies, vídeos i altres continguts relacionats pot generar interès i augmentar les possibilitats de trobar compradors potencials.

En resum:

Vendre una propietat immobiliària amb èxit requereix més que simplement llistar-la al mercat. Cal preparar-la adequadament, destacar-ne les millors característiques i arribar a l’audiència adequada a través d’una estratègia de comercialització integral. Des de l’home staging fins a la promoció a les xarxes socials, cada pas és crucial per maximitzar el valor de la teva propietat i tancar la venda amb èxit.

Prepara't per vendre bé la teva propietat immobiliària i fer el següent pas cap als teus objectius!

Publicació anterior

La visita immobiliària perfecta

Join The Discussion

Compare listings

Compare