Viure a Sant Andreu del Palomar

Viure a Sant Andreu del Palomar

El poble de Sant Andreu va sorgir de les masies construïdes al voltant de Sant Andreu del Palomar. Una icònica església vuitcentista recentment restaurada.

Avui barri, Sant Andreu segueix sent essencialment un poble. Beneficiat per les bones conexions amb el centre de Barcelona el nucli ha gaudit d’una gran vitalitat.  Un poble que ha transformat la seva herència industrial en serveis i equipaments.  

Sant Andreu té nombrosos centres urbans i eixos comercials: La Plaça del Mercadal, la plaça Orfila i  carrers com Gran de Sant Andreu o Passeig de Torras i Bages entre d´altres. Gaudeix també de nombrosos equipaments culturals com la Biblioteca o la Fàbrica de creació Fabra i Coats. També zones verdes com el Parc de la Pegaso.

Sant Andreu té molts tresors, però el seu màxim encant és el seu dia a dia, el seu encant de barri i la seva tranquilitat.

Conexió

Sant Andreu es un barri que te línia directa amb el centre de Barcelona. Es troba a 20 min. de Plaça Catalunya amb metro. Tenim connexions amb l’estació de Sants i de Passeig de Gràcia mitjançant qualsevol de les 2 estacions de rodalies (Sant Andreu Arenal i Sant Andreu Comtal, aquesta última amb connexió directa amb l’Aeroport). A només 3 parades, tenim l’estació del Clot. Amb accés amb la que gaudirem de la línia de rodalies litoral.

Si emprem vehicle propi l’avinguda Meridiana permet entrar i sortir amb agilitat tan del barri com de la ciutat.

Equipaments

Zona verda: En línies generals el barri es troba a una passa del parc fluvial del riu Besòs, on podeu gaudir de 9 km. d’espai verd a la vora del riu on fer activitats a l’aire lliure. També podem gaudir del Parc de la Pegaso.

Equipaments culturals: Al cor del barri, la plaça Orfila, hi trobem l’església de Sant Andreu de Palomar. També les restes romanes del reg Comtal, la Biblioteca, la fàbrica de creació Fabra i Coats, el canòdrom de la Meridiana i el SAT teatre. També podem gaudir d’espais més reduïts però no menys importants disseminats per tot el barri

Equipaments esportius: En aquest apartat tenim 2 emblemes del barri, com es el club de Natació de Sant Andreu i l’Unió Esportiva Sant Andreu. També disposem del poliesportiu municipal de Can Dragó i el seu llac artificial.

Comercial: A Sant Andreu hi pots trobar de tot: Tant a l’eix comercial de Gran de Sant Andreu, com al Passeig de Fabra i Puig. El Passeig de Torras i Bages. O bé al centre comercial de la Maquinista, a l’Heron City, o a l’Hipercor.

Futur

Al barri de Sant Andreu el futur te noms i cognoms. Estació de tren d’alta velocitat. El futur intercanviador de la Sagrera suposarà un punt de conexió amb les línies d’alta velocitat en el seu camí cap a França. Tot el soterrament de les antigues vies suposarà un increment d’equipaments i zones verdes, amb una reconexió més neta i lluminosa amb el centre comercial de La Maquinista i el barri del Bon Pastor.

Sense risc d’equivocar-nos, podem afirmar que el barri està en vies d’expansió a nivell demogràfic i econòmic.

Un habitatge a Sant Andreu Palomar sempre tindrà un valor afegit, nosaltres el sabem veure, perquè som andreuencs i coneixem el barri.

Vols vendre un pis o casa a Sant Andreu?
Contacta amb nosaltres per obtindre el millor preu el mínim temps de venda i la màxima tranquilitat

Estas buscant casa al barri?
Visita els immobles dels que disposem.

Join The Discussion

Compare listings

Compare