4 Claus a l’hora de vendre un pis

Valoració

Posem en valor l’habitatge:

Al marge dels paràmetres establerts al mercat, un pis és un producte extremadament complex. Aspectes com l’orientació, el comportament tèrmic de l’habitatge (al marge del certificat energètic), la llum, l’acústica, la distribució dels espais, l’alçada i òbviament l’emplaçament i l’estat de conservació del pis i de la finca seran sempre determinants.

Si ensenyem un pis amb petites deficiències visibles, manca d’il·luminació i un mobiliari vell i descuidat el preu del pis cau en picat per la majoria de potencials compradors, és automàtic.

No podran fer-se una idea de les veritables possibilitats del pis, no entrarà pels ulls i automàticament es posarà a la cua del llistat de pisos que el comprador estigui veient.

Si el pis està en bon estat però l’ensenyem completament buit, el resultat no serà tan dramàtic, però també estarem enterrant les veritables possibilitats del pis i a més aquest semblarà més petit.

Quan apliquem Home Staging a un pis i l’ensenyem, ja sigui presencialment, amb reportatge fotogràfic de qualitat o un tour virtual de 360º la cosa canvia. Bastant.

És a partir d’aquest punt quan valorem un pis. Molts cops per un valor que supera les expectatives del venedor, ja que el nostre equip d’experts accentua les possibilitats del pis convertint-lo en un immoble molt més atractiu, lluminós, acollidor…

Exposició

Un arbre ha caigut si ningú l’ha vist caure? L’exposició és vital. Mitjançant campanyes online i offline, i assegurant la nostra presència a les plataformes més visitades. El pis tindrà la màxima exposició. I intentarem que s’endugui totes les mirades.

D’altra banda, aconseguim que el comprador es crei una idea acurada del pis abans de visitar-ho, mitjançant un reportatge fotogràfic de qualitat i un tour virtual 360º

D’aquesta manera aconseguim atendre amb la màxima professionalitat a clients que ja tenen un interès bastant madurat per l’immoble.

La visibilitat es prioritaria a l´hora de comercialitzar l’habitatge de forma exitosa.

Temps de venda

La combinació de les accions del home staging amb l’exposició del pis ens dona com a resultat un temps de venda excepcional.

Un menor temps de venda comporta grans beneficis. Tinguis pressa en vendre o no.
Reduir el temps de venda no consisteix en correr o vendre per qualsevol preu. Consisteix en ser eficients i posicionar les ofertes el més amunt possible perquè siguin vistes. És així com ho aconseguim.

Tranquilitat

Fet tot això, la guinda la posarà el nivell dels comercials que gestionin el procés de venda. La seva habilitat en trobar el client adequat per l’habitatge és determinant.

Un equip de professionals amb un domini complet de cada un dels aspectes que comporten la compravenda de pisos és una garantia de que res t’esquitxi. No comptar-hi, et suposarà una quantitat d’incerteses, sorpresses negatives, dubtes i de ben segur conseqüències legals fàcilment evitables.

Exprimeix el màxim del teu pis i fes-ho amb la màxima tranquil·litat.

Join The Discussion

Compare listings

Compare