Estació AVE la Sagrera

Estacion AVE la Sagrera

Els veïns de Sant Andreu ens hem acostumat, durant dècades a veure les monumentals obres que es fan a la gran barrera ferroviària que trenca Barcelona.

No obstant això: El resultat d’aquesta gran obra, una de les inversions més importants mai realitzades a tot l’estat, significarà un enorme impuls econòmic per als barris col·lindants a les vies.

A part de la gran estació de La Sagrera s’inauguraran moltíssims equipaments:

  1. culturals
  2. esportius
  3. de lleure
  4. comercials

que cohesionaran el teixit urbà dels barris en eliminar aquesta gran barrera històrica. I és que cal tenir en compte que:

L'estació de la Sagrera és només després de la Sagrada Família, l'edificació de més llarga gestació i construcció de Barcelona.

Cosir la ferida ferroviària amb un dels parcs urbans més grans d’Europa

Barcelona fa dècades que està dividida per l’enorme calaix de vies que discorre des de Bac de Roda fins al límit municipal situat a la Trinitat Vella. Aquest enorme calaix de formigó divideix el teixit urbà de Barcelona. Separant Sant Martí, la Verneda i el Bon Pastor de Sant Andreu i la Sagrera.

El gran macroprojecte soterrarà aquest calaix de vies creant un parc urbà de gairebé 4km de longitud.

El passeig resultant serà una terrassa enjardinada enorme que gaudirà de molts punts d’interès i equipaments. Zones d’esbarjo, hotels, serveis i per descomptat:

L’estació d’alta velocitat AVE la Sagrera.

El segon punt més important d’aquesta gran obra és la inauguració de l’estació d´alta velocitat AVE la Sagrera. Aquesta estació liberalitzarà l’alta velocitat espanyola, connectant-la amb Europa. La Sagrera serà el punt d’entrada ferroviari principal a la ciutat. Amb tota seguretat els serveis que es crearan al voltant de l’estació suposaran una injecció socioeconòmica al barri de La Sagrera i Sant Andreu.

L’impacte immobiliari

Al primer tram, al costat del pont de Bac de Roda (Dissenyat per Calatrava) es crearà una ampliació del 22@.

Grans edificis doficines. Òbviament, amb tot el terreny “guanyat” a les vies, a l’alçada de la Sagrera i Sant Andreu, es construiran noves promocions d’obra nova, hotels i edificis comercials.

En el cas de Sant Andreu, el principal atractiu del qual és el seu caràcter de poble, es veurà beneficiat per la creació d’un eixample nou i pròsper.

Actuacions  que revaloraran encara més el nucli antic.

L’encant de viure en un entorn tranquil, en un teixit format per càlides places, cases de poca alçada i un gran ambient veïnal és una cosa que només pot anar a l’alça.

Sens dubte el gran projecte de la Sagrera situarà Sant Andreu al mapa, com un dels millors llocs on viure a Barcelona i a Europa.

Si Real Estate som Andreuencs, i coneixem el nostre barri com cap altre lloc a Barcelona.

Les nostres principals fortaleses són aconseguir un bon preu de mercat, en un reduït temps de venda i amb plena satisfacció dels nostres clients.

Gràcies a haver portat centenars de processos de compravenda d’immobles, amb resultat exitós i oferint les màximes facilitats gaudim d’una puntuació de 4,7 (de 5) a Google.

Join The Discussion

Compare listings

Compare