Com valorar un pis des d’un punt de vista expert

Els anys d’experiència al sector ens han posicionat com a experts a l’hora de valorar els immobles que els nostres clients ens confien per a vendre.

Cóm ho fem?

1.- Coneixent el mercat immobiliari.

La nostra activitat requereix d’un reciclatge constant pel que fa a coneixement del mercat immobiliari. No es tracta d’estar al corrent d’una simple fluctuació de preus, sinó de tenir en compte la projecció de cada zona, la seva possible revaloració, l’activitat econòmica i la qualitat de vida específica de cada barri.

2.- Coneixent la legislació.

Tant les lleis vigents com les lleis que estan pendents de ser ratificades o les que s’estan proposant. Totes elles requereixen d’una reacció per avançat. A l’hora de valorar l’immoble tindrem en compte si la llei rema a favor o no dels interessos del propietari tot tenint en compte els possibles canvis que s’albiren en el futur.

3.- Coneixent el producte

Un immoble és un producte complex, per tant, la seva valoració no té res d’arbitrari. La quantitat de factors que es tenen en compte a l’hora de valorar un immoble és certament impressionant. El metratge, l’estat de conservació, qualitat de construcció, acabats, qualitat dels materials, qualitat de la finca, pis, prestacions de la finca, elements comunitaris, distribució, exterioritat, conservació interior, orientació, balco o terrassa.

4.- Exprimint el potencial real del producte

No només es tracta de fer un reportatge fotogràfic de qualitat i un tour virtual de 360º per tal que els possibles compradors puguin fer-se una idea de les característiques de l’immoble des de casa. A vegades, amb això no n’hi ha prou, i necessitem treure visualment tot el suc possible a l’immoble que estem venent. Per això mateix apliquem el Home Staging.

Ja n’hem parlat sovint, però el Home Staging es podria resumir com:

“una sèrie d’actuacions, atrezzo i petites reformes que s’apliquen a un immoble per tal de ressaltar-ne les seves possibilitats reals”

No és cap truc de màgia ni cap engany, es tracta d’ensenyar les possibilitats reals d’un immoble. I el millor de tot és que és un procés que no té cap cost repercutit al venedor.

Si vols conèixer més sobre el Home Staging fes click aquí

5.- Selecció del comprador idoni

Una vegada ben valorat l’immoble cal seleccionar adequadament qui serà el millor client. Ja que aquest ha de ser el que, en funció dels beneficis que li aporta l’habitatge, satisfaci al 100% el preu del mateix. Si la selecció és incorrecte entraríem en temps perdut i ofertes inadequades.

En resum:

Una bona feina en l’apartat de la valoració d’un immoble té una incidència directa en altres propostes de valor que Si Real Estate ofereix amb un gran orgull. Com és reduir el temps de venda dels immobles.

Però d’això en parlarem en una altra ocasió

Join The Discussion

Compare listings

Compare