Serveis immobiliaris Sant Andreu

Servicios inmobiliarios Sant Andreu

En aquesta època fugaç amb tant d’accés a qualsevol informació, de vegades tendim a pensar que ens podem informar i solucionar qualsevol situació per nosaltres mateixos.

És meravellós el fet de tenir tanta informació a mà i que l’autoaprenentatge sigui un valor en alça. Però en determinades ocasions també comporta certs perills.

Hi ha determinades accions que han de ser executades, supervisades o assessorades per un professional del camp, o els resultats poden ser nefasts.

Un dels moments més importants a la vida (per l’impacte econòmic i vital que comporta)
és la compravenda d’un immoble

Si esteu d’acord amb aquesta darrera afirmació, també estareu d’acord que comptar amb un bon servei immobiliari durant aquest procés és una estratègia intel·ligent:

  • Una operació que descarrili pot suposar un gran greuge quant a pèrdua de temps i diners.
  • Una mala venda sempre restarà a les nostres consciències com una mala decisió amb conseqüències no desitjades.

Serveis immobiliaris Sant Andreu

La diferència entre vendre i
vendre bé

1.- Coneixement del mercat

La nostra vida és el mercat immobiliari, cada dia des de primera hora del matí estem en contacte amb clients, compradors, venedors, assessors, economistes…

L’estat del mercat a nivell de barri és una cosa que tenim molt present a l’hora de plantejar una estratègia de venda. El fet d’haver participat en centenars d’operacions immobiliàries i d’haver venut el 87% dels habitatges que hem gestionat, ens avala.

Servicios Inmobiliarios Sant Andreu

2.- Fons de clients

Cuidem el nostre fons de clients. Per això mateix moltes vegades l’immoble no arriba a oferir-se al públic, aconseguint una venda àgil, ràpida i profitosa per a les 2 parts.

Ho aconseguim el 56% de les vegades!

3.- Home Staging

Som pioners a l’hora d’implementar aquesta tècnica a Sant Andreu. Et convidem a que visitis la nostra pàgina  Home Staging  per que vegis els beneficis que comporta el Home Staging.

Disposem de servei propi, de manera que el cost per al venedor és 0.

4.- Difusió premium

A Si Real Estate fem servir tots els canals existents per publicitar un immoble a venda. Trobaràs els nostres pisos als mitjans tradicionals (aparadors, anuncis i web).

Però també a xarxes socials, ofertes específiques a Newsletters per a clients interessats a adquirir immobles i sobretot als primers llocs dels principals portals de compravenda.

5.- Control documental

És important revisar exhaustivament tota la documentació.

Una distracció pot implicar que la venda caigui i que generi pèrdues a les dues parts. A més del factor temps i de l’experiència descoratjadora que implica comptar que una venda es faci i que al final sigui que no.

A més, també ens ocupem dels certificats d’habitabilitat, cèdules o certificats energètics necessaris perquè el teu habitatge pugui sortir al mercat amb les màximes garanties de venda.

Volem que gaudiu de l’experiència, per això oferim l’excel·lència en el control documental.

6.- Acompanyament fins l’escriptura

I perquè et sentis recolzat en tot moment, Si Real Estate t’acompanya fins a l’escriptura perquè tot surti perfecte.

¿Vols vendre la teva casa?

Pots començar per conèixer el valor aproximat de casa teva en qüestió de segons:

Pensa que aquesta valoració, a més a més de ser orientativa, no té en compte l’estat actual del teu immoble.

Si vols obtenir una valoració sense compromís posa’t en contacte amb nosaltres:

Join The Discussion

Compare listings

Compare