Vendre immoble a Barcelona

Vendre immoble a Barcelona, vender inmueble en Barcelona

Comprar o vendre un immoble a Barcelona ara?

És bona idea comprar o vendre un immoble a Barcelona ara mateix? La resposta es Si i Si.

T’ho expliquem:

Comprar un immoble

Si necessites comprar un immoble ara et recomanem el moment actual per tal d’evitar més pujades en el tipus d’interès. Comprar un immoble per al teu ús o per invertir al moment actual (Maig- Juny 2022) et pot comportar un gran estalvi.

Si vols comprar un immoble per invertir o llogar-lo. El mercat immobiliari és força optimista en els dos aspectes.

1.- Comprar per invertir.

A curt termini, tot i que els tipus d’interès no apunten a baixar, el que si que baixa és l’inventari d’habitatges.

Doncs el mercat contingut durant la crisi pandèmica, la reobertura del turisme i de l’oci ha revitalitzat econòmicament la ciutat de Barcelona fent que es tanquin moltes operacions immobiliàries en poc temps.

2.- Comprar per llogar.

La caiguda de la llei de regulació dels preus de lloguer, ha fet tornar el mercat del lloguer a un punt 0 on la renda de lloguer s’adapta al mercat i a l’estat i característiques de l’immoble que es lloga. Si bé un pis en estat normal s’haurà d’ajustar al preu de mercat, es a dir a la renda del gruix majoritari de llogaters de la ciutat, un immoble, reformat, amb millor localització o amb més prestacions que la mitjana sempre anirà destinat a un llogater de renda més alta, i no hi haurà cap topall legal que ho impedeixi.

Vendre un immoble

Els motius son similars, a no ser que es tracti de productes immobiliaris únics, de luxe o amb característiques fora d’allò comú, els tipus d’interés a l’alça faran que el mercat immobiliari desacceleri, coincidint amb la relaxació de l’onada d’activitat post-crisi.

Si l’immoble a vendre es un immoble amb característiques més comuns al mercat, sempre serà millor moment vendre’l en condicions més favorables al gran gruix social de compradors d’immobles. Els quals hauran de fer una hipoteca i els quals agrairan un tipus d’interès més baix.

Vender un inmueble en Barcelona Vendre un immoble a Barcelona

Locals comercials

Els locals comercials son un tipus d’immoble que han patit una forta baixada en molts barris de Barcelona. Tot i que els motius són tan exportables que podríem parlar de que ha passat el mateix a totes les ciutats d’Espanya i part d’occident.

Els motius son:

1.- L’activitat econòmica a peu de carrer està minvant respecte a fa uns anys a causa del comerç electrònic i la e-compra a domicili.

2.- La crisi pandèmica, en que molts negocis van tindre que baixar la persiana ha provocat el punt més alt de locals tancats de les últimes èpoques.

Recuperació:

No obstant, tot apunta que hi haurà una lleugera recuperació gràcies al fi de la crisi pandèmica. S’estàn obrint nous negocis sovint més adaptats als nous temps que apunten a poder sostenir la seva activitat econòmica al llarg del temps.

Per tant, SI és un bon moment per vendre o llogar un local comercial. De fet, segurament sigui un moment força ideal per tal de aconseguir rendibilitzar un immoble que en un futur pot arribar a formar part d’un “sobrant” a la ciutat. Cal evitar-ho!

Si has de vendre un immoble a la ciutat de Barcelona, cal fer-ho amb cap i amb un assessorament professional que t’ajudi a extreure el màxim del teu immoble en una operació concisa i sense maldecaps,  pèrdues de temps i energies.

A Si Real Estate som experts en centenars d’operacions immobiliàries i en sumar satisfacció per part dels nostres clients.    

Tenim 4,7 de 5,  gràcies a les puntuacions dels nostres clients a Google

Publicació anterior

Immobiliaria Sant Andreu

Join The Discussion

Compare listings

Compare