Vendre pis al Carmel

Vendre pis al Carmel

Tenir una propietat immobiliària al barri del Carmel pot suposar una gran oportunitat. No tothom està fet pel xivarri i contaminació del centre de Barcelona.

Als últims anys, a causa de diversos factors com la turistificació massiva de Barcelona i l’entrada de visitants des dels barris marítims a causa dels creuers, l’opció de viure a la ciutat, però d’una manera més tranqui-la, més aïllada i fent-ho des de les alçades és quelcom que moltes persones busquen.

Es el Carmel un bon barri per viure-hi?

Que l’història recent hagi definit el Carmel com un barri amb un cert component marginal, no connecta amb la realitat dels últims anys.

El Carmel té caràcter propi. Es tracta d’un barri de gent planera, principalment vinguts de tota la península per treballar. Per tant, és un barri fet a si mateix. Popular, senzill, però que ha lluitat per evitar degradar-se i ha aconseguit els que altres barris no han pogut, sobreposar-se a caure en les misèries.

El Carmel és un barri amb tots els serveis municipals, escoles, instituts, biblioteques, centres de salut… Comerç, supermercats i una excel·lent connexió tant amb la ciutat com amb la seva entrada i sortida.

El fet que no sigui “còmode” accedir-hi a causa de les seves grans pendents li atorga un caràcter propi, una bombolla a les alçades plàcida pels que hi viuen.

Els parcs i les vistes

Segurament el màxim atractiu que aporta un habitatge al Carmel són aquests dos factors.

Una xarxa inacabable de camins a través del bosc conformen una enorme àrea de zona verda on poder passejar, realitzar activitats a l’aire lliure o fer esport. Tot i que el parc principal seria el mateix Parc del Carmel, incloent-hi els jardins de Juan Ponce, el mateix parc està directament connectat a l’espectacular Parc Güell, el qual ofereix magnífiques vistes i zones de passeig a la seva part alta, el monument arquitectònic i la massificació turística queda a la part Baixa del turó, tocant al Guinardó i a Vallcarca.

També, gairebé integrat al teixit urbà trobem el parc de La Creueta i el Coll i, per una altra banda, l’enorme Parc del Guinardó, que consisteix en un laberint de camins a través del bosc, i ofereixen els Búnquers del Carmel a la seva cota més alta, oferint així una panoràmica de 360° de la ciutat.

Vols vendre el teu pis al Carmel?

Ven la teva propietat de forma ràpida i amb el màxim marge de guany.
T’oferim el millor plà de venda.

Obté la teva valoració aproximada, amb un simple formulari. O reserva una cita amb nosaltres i t'oferirem una valoració gratuïta i un pla de venda personalitzat.

Join The Discussion

Compare listings

Compare