Per què vendre mitjançant una immobiliària?

Por qué vender a través de una inmobiliaria? Vendre mitjaçant una immobiliària

Per què vendre mitjançant una immobiliària?

Una immobiliària professional com Si Real Estate vetllarà perquè l’operació immobiliària transcorri sense problemes i de la manera més beneficiosa.

El 87% dels habitatges que hem gestionat s’han venut

El procés integral de compravenda d’un habitatge son una sèrie de passos que cal dominar. Nosaltres ens assegurem que els immobles es venguin com més aviat millor, pel millor preu de mercat i amb la màxima agilitat.

El 98% dels pisos dels que n’hem gestionat el lloguer han sigut llogats.

També al lloguer d’immobles, és important trobar l’inquilí ideal. Per evitar problemes futurs, a Si Real Estate avaluem les peticions i oferim a l’arrendatari la millor solució. Per això mateix a aquest percentatge podem afegir que a les nostres operacions de lloguer, tenim un 0% de morositat.

El 56% dels immobles en venda no arriben a publicitarse.

Gràcies a la cura exquisida del nostre fons de clients aconseguim la millor venda en el mínim temps.

Només 37 dies de mitjana entre la primera visita i el contracte d’arres

Gràcies al nostre fons de clients, els nostres reportatges fotogràfics professionals i la nostra difusió. A Si Real Estate triguem poc més d’un mes a vendre un pis.

Oferim un servei de Home Staging 100% gratuït.

Amb lleugeres actuacions al pis aconseguim ressaltar les seves possibilitats i que es reflecteixi així el seu valor real de mercat.

Hem aplicat el Home Staging al 63% dels nostres immobles.

Al 63% de les nostres vendes hem preparat l’habitatge per aconseguir una visita més agradable.

Al 73% de les nostres vendes hem aconseguit el valor objectiu evitant contraofertes

En mostrar les possibilitats veritables d’un immoble aconseguim aconseguir el seu valor de mercat i evitem contraofertes.

Fets i no paraules

Una operació immobiliària duta a terme per professionals donarà molts millors fruits i molts menys mals de cap. És important conèixer el mercat a nivell més local i tenir la intuïció i la professionalitat per comercialitzar l’immoble de la millor manera possible.

Deixa que t’aconsellem i vine a veure’ns!

Vols esbrinar el valor del teu pis?

Et presentem el nostre nou valorador immobiliari. Introdueix les dades bàsiques del teu pis i instantàniament et remetrà el valor aproximat del teu immoble (al marge del seu estat de conservació)

Contacta amb nosaltres!

Join The Discussion

Compare listings

Compare