5 claus per triar una immobiliària

Si estàs buscant la millor opció per vendre o llogar el teu pis i has acabat aquí, es que estàs fent les coses be. Suposem que t’has fet la seguent pregunta:

Vendre un pis a Sant Andreu barcelona

L’he de vendre o llogar jo mateix?

La realitat es que, en aquest moment, pràcticament TOTHOM pot vendre o llogar el teu pis. Inclòs
tu mateix a través de plataformes com idealista o fotocasa. Però ens alegrem de que vegis les ventatges d’una intermediació professional i que et preguntis:

Quina immobiliària trio?

A mode d’opinió, et plantejem els següents conceptes i consells per a que els tinguis en compte. Si ho fas bé no et costarà gaire trobar la millor immobiliària per a tu.

1.- Coneixement del mercat immobiliari al detall

2.- Ressenyes referències i opinions

3.-  Imatge

4.- Tracte

5.- Condicions

1.- Coneixement del mercat immobiliari al detall.

Vendre un pis a Sant Andreu barcelona

És molt necessari que la valoració del teu immoble només es recolzi parcialment en bases de dades i informes econòmics.

Per a que una valoració econòmica sigui una bona valoració s’ha d’anar al detall. Al barri, al carrer, al bloc i finalment al pis.

S’ha de tenir en compte el futur de l’entorn immediat de l’immoble i l’estat d’aquest. Per tant, es necessari aconseguir la màxima implicació de l’immobiliaria amb la zona de l’immoble.

Com més experts en la zona, major i més acurat fons de clients, més coneixement del mercat i en definitiva millor venda.

Vendre pis a sant Andreu barcelona

2.- Ressenyes referències i opinions

Un cop has reduït i centrat el mapa. T’aconsellem centrar els teus esforços en investigar una mica les opinions de les agencies immobiliàries que estiguis contemplant.

Una operació immobiliària és important per a tothom, no es com quan compres un electrodomèstic o tens una experiència a un restaurant.

Possiblement l’impacte econòmic que implica una adquisició, venda o lloguer d’un immoble fa que els clients deixin reflexada la seva experiència.

Recomanem la fitxa de google de cada negoci i fer una ullada a les ressenyes, et podràs fer una idea general de quins son els forts de l’immobiliària i del grau de satisfacció. 

3.- Imatge

Un cop passats aquests filtres et recomanem passar a una altra tasca d’investigació o millor dit, de percepció.

La imatge d’una empresa es com la imatge personal en una entrevista de feina. En pocs segons pots percebre o no un concepte tan complex com la confiança. Et recomanem que entris al seu lloc web i xarxes i que siguis fidel al sentiment de confiança o no que et transmeti.

Una empresa que cuida la seva imatge es una empresa que cuida el seu servei.

Obté la teva valoració orientativa instantànea:

4.- Tracte

Ja amb pocs candidats sobre la taula, visita’ls. Concerta una visita per a aconseguir l’atenció més personalitzada possible i parla’ls sobre l’immoble que vols vendre o llogar.

Igual que el punt 3, es una qüestió de percepció.

5.- Condicions

Valora les condicions de la venda o lloguer. Els serveis que s’inclouen i la qualitat de l’assessorament.

Pregunta quina estratègia comercial es la més adequada per al teu immoble i familiaritza’t amb conceptes com el home staging i els reportatges fotogràfics de qualitat, que poden aportar un nou valor al teu immoble.

Conclusions

La marca és important, l’agència i les condicions també, però cal prendre la decisió des de la confiança i el compromís mutu.

Tria a qui vulguis només cal que t’asseguris que és el company de viatge apropiat durant un temps per la missió que ens ocupa.

Demana-li que compleixi amb tot allò que acordeu i assegura’t que té els mitjans per fer-ho.

Tria’n només una, el pitjor que pots fer és donar l’immoble a varis. Si ho fas rebràs a canvi una baixa implicació i un pobre compromís.

En aquest punt ja t’has assegurat de que la venda o lloguer del teu immoble sigui un èxit. Simplement valora les condicions que t’ofereixen d’una manera no estrictament numèrica. I segueix evaluant el tracte i fent cas de la teva percepció.

Esperem haver-te sigut d’ajuda!

Vols concertar una cita amb nosaltres? Truca'ns!

Join The Discussion

Compare listings

Compare